Palvelumme parhaan lopputuloksen saamiseksi

Tärkeintä meille on lattiapinnoitteidemme toimivuus kaikissa kohteissa. Kokemuksemme, tuotekehityksemme ja oman tuotantomme ansiosta tiedämme mikä toimii missäkin olosuhteissa parhaalla mahdollisella tavalla. Kestävin lopputulos erilaisissa kohteissa edellyttää tarvittavien ja oleellisten vaatimusten huomiointia suunnittelutyössä ja asennuksessa.

Suunnittelupalvelut

Meiltä saat monipuolista apua ja tukea suunnitteluun. Opastamme valitsemaan kohteeseen paras mahdollinen lattiapinnoite olosuhteet ja vaatimukset huomioiden. Showroomissamme voit tutustu laajaan mallipalavalikoimaan ja saat tarvitsemasi asiantuntija-avun suunnittelutyöhön.

Tekniset neuvontapalvelut

Projektien eri vaiheissa tulee usein eteen asioita, jota vaikuttavat merkittävästi asennustapoihin, aikatauluihin ja myös kustannuksiin. Neuvontapalvelumme auttaa etenemään näissä haasteissa parhaalla mahdollisella ja ammattimaisella tavalla. Näin varmistamme lattiapinnoitteiden korkean laatutason ja myös asennusprojektien kustannustehokkuuden.

Logistiikkapalvelut

Toimitamme materiaalitoimitukset nopeasti ja joustavasti. Näin varmistamme, että aikataulut pitävät!

Kattava kumppanuusverkosto

Tunnemme kumppanimme ja autamme sinua löytämään parhaat toteuttajat projektiisi Suomessa, Baltiassa ja Venäjällä. Näin varmistamme, että projektisi aikataulut pitävät ja saat aina käyttöösi parasta mahdollista osaamista.

Toimintaamme valvoo VTT, jonka testitulokset ovat puolueettomia (sertifikaattitiedot löydät täältä >>)

Kaikilla eri käyttötarkoituksiin suunnatuilla lattiapinnoitteillamme on kolme yhdistävää tekijää:

Korkea laatu
Turvallisuus
Ympäristöystävällisyys

Pyydä lisätietoa >>