Nanten Deco – uuden ajan kotimaista lattiadesignia

Etsitkö lattiaratkaisulta toimivuutta ja viihtyvyyttä? Nanten-lattiapinnoitteet sopivat erinomaisesti toiminnallisiksi ja sisustuksellisiksi ratkaisuiksi julkis- ja toimitilarakennuksiin. Ekologisilla Nanten-lattiapinnoitteilla saadaan aikaa ehyt, saumaton lattiapinta, johon voi halutessa valita haluamasi värin tai kuvioinnin. Lattia on helppo siivota, se on hygieeninen ja ennen kaikkea kulutusta kestävä, askelmukavuutta unohtamatta. Pinnoitteet ovat hengittäviä, mikä parantaa sisäilman laatua.

Nanten-lattiapinnoitteilla suunnittelet tilat, jossa varmasti viihdytään.
Lue esitteestämme, miksi Nanten Deco on ylivertainen ratkaisu.

Käyttökohteet

Pinnoitteet sopivat erinomaisesti terveydenhuollon- ja opetustoimen kohteisiin, sairaaloihin ja laboratorioihin, toimistotiloihin ja myymälöihin, päiväkoteihin ja palvelutaloihin, uimahalleihin, paloasemille ja muihin vastaaviin kohteisiin.

Tutustu käyttökohteisiin >>

Pinnoitteiden ominaisuuksia tilojen ja käyttökohteiden mukaan


Ekologisuus ja hyvä sisäilman laatu ovat meille kunnia-asia

Tuotteidemme korkea biosisältö ja alhaiset emissiot varmistavat soveltuvuuden myös ympäristösertifioituun Green Building -rakentamiseen. Bioraaka-aineita sisältävät tuotteemme vähentävät ympäristöön kohdistuvaa kuormitusta. Niiden hiilijalanjälki on huomattavasti pienempi kuin perinteisissä muovipohjaisissa päällystysratkaisuissa.

Julkisen rakentamisen päähuomio on siirtymässä ympäristökuormitusta vähentäviin ja hyvää sisäilman laatua edistäviin ekologisiin lattiaratkaisuihin. Nanten-lattiapinnoiteratkaisut ovat turvallinen valinta perinteisten lattiapäällysteiden sijaan niin saneeraus kuin uudiskohteissakin.

Kun tarvitset elastisen, mutta kestävän lattian ja arvostat askelmukavuutta, joustavuutta, pehmeyttä, lämpöä, hyvää äänieristystä, valintasi on Nanten DecoFloor Comfort Plus.

Menetelmäkortti Nanten DecoFloor Comfort Plus
Menetelmäkortti Nanten DecoFloor Comfort

Kun kestävyys, turvallisuus ja helppohoitoisuus ovat sinulle tärkeimmät ja etsit kohteellesi hygieenistä sekä vähäpäästöistä lattiaa, valintasi on Nanten DecoFloor.

Menetelmäkortti Nanten DecoFloor